Ревност е най-вероятната причина за жестокото убийство на 25-годишна жена

...
Ревност е най-вероятната причина за жестокото убийство на 25-годишна жена
Коментари Харесай

Вчерашното убийство в Банишора вероятно е извършено заради ревност

Ревност е най-вероятната причина за жестокото ликвидиране на 25-годишна жена в столичния квартал „ Банишора ", оповестиха от прокуратурата. За закононарушението е арестуван приятелят на убитата - 23-годишен мъж. По първична информация причина за гибелта на момичето е задушаване.


Двамата са се срещнали преди към три месеца и съвсем незабавно са заживели дружно, описа градският прокурор Емилия Русинова. През последните дни сред тях е имало кавги. Най-вероятно младата жена е желала да прекратят връзките си.

Поводът за последния, оказал се съдбовен скандал, е получен SMS, който момичето не желало да покаже.
ст. комисар Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Най-вероятният претекст за убийството е ревнивост. Извършителят е пил алкохол и успокоителни и не си спомня по какъв начин я е умъртвил.
След убийството мъжът се свързал с татко си и с другари по телефона, като им споделил какво се е случило, и че ще се самоубие. Полицаите го откриват с незадълбочено срязана китка и леки рани от въздушен револвер. Оказва се, че мъжът се е опитвал да се самоубие и преди 3 години, като мотив за това е била разлъка сред него и предходна другарка.
Емилия Русинова, градски прокурор на София: Тогава във връзка на тези негови дейности той се е срещал с психолози, като това се е случило отвън България и по тази причина по делото няма медицински документи, които да открият положението му.
Засега обвиненият остава в ареста за 72 часа, следва в съда да бъде импортирано искане за непрекъсната мярка. За последните две години насам в София към този момент има три сходни случая с съдбовен край.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР