Ревнивецът от Кюстендил, който уби по особено жесток начин съперника

...
Ревнивецът от Кюстендил, който уби по особено жесток начин съперника
Коментари Харесай

Заради младата си любовница Камелия 75-г. дядо Симо убил Васко в Кюстендил

Ревнивецът от Кюстендил, който умъртви по изключително нечовечен метод противника си, е възнамерявал да го ликвидира. Това разкрива непосредствен на 75-годишния Симо и 38-годишната му другарка Камелия, представен от "Инфомрежа ".

75-годишният кюстендилец, който е притеглен като обвинен за убийството на 45-годишен мъж е бил задържан, до момента в който пиел бира с приятелката си, разгласи Стефан Василев, чиято майка е съседка на възрастния мъж и младата му другарка.
Мистерия обви злокобното ликвидиране в кюстендилския квартал „ Герена “ СНИМКИ

По негови думи възрастният мъж се споделя Симо и той от месеци наред бил бясно влюбен в 38-годишната Камелия. Дори преди известно време й подарил годежен пръстен с концепцията да стане негова брачна половинка.
„ Само преди няколко дни видях чичо Симо. Той сподели, че Камелия има връзка с Васко /45-годишната жертва/. Каза, че му е писнало и ще вземе да го убие най-после. Не допусках, че нещо сходно може да направи, само че ето, че стана белята “, разяснява още Стефан Василев.

Именно Стефан подава сигнала в полицията, откакто майка му се обажда на Камелия и тя признава, че 75- годишният мъж е умъртвил по-младата й възлюбена.

„ Доколкото разбрах, откакто чичо Симо е изхвърлил натрупа на Васил в храстите, е отишъл с Камелия да пие бира. Именно тогава го задържат от полицията часове по-късно “, изясни още Стефан.
Зловещи вести за убийството от ревнивост в Кюстендил

В ареста на полицията са арестувани 75-годишен мъж и 38-годишна жена, с която той живеел на фамилни начела. 45-годишният мъж е умрял, откакто е бил удушен, а тялото му е изхвърлено часове по-късно в храстите край блок 185 в квартал „ Герена “.

Вчера до късно вечерта криминалисти правеха огледи в региона, разпитваха и очевидци.
Появиха се и версии, че трупът е бил с отрязана глава, което обаче изрично беше отречено от полицията. Мъжът е умрял от удушаване, оповестиха от ОДМВР – Кюстендил.

Най-вероятно на следващия ден следобед по отношение на арестувания 75-годишен мъж ще бъде импортирано искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР