Ревнивец закла жестоко новото гадже на бившата си приятелка в

...
Ревнивец закла жестоко новото гадже на бившата си приятелка в
Коментари Харесай

Ревнивец закла гаджето на бившата си в Сливен

Ревнивец закла грубо новото гадже на някогашната си другарка в Сливен. Жестокото закононарушение станало в петък вечерта.
30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, даже не свалил защитния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на момичето Орлин. Той извадил нож и почнал гневно на наръгва Иванов. Стоварил ножа във врата и тялото на противника си.
На натрупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от вкъщи си и заварила мъжа целият в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си. "Жена ми отива и вижда по какъв начин момичето потегля да бяга. Аз имам възприятието, че тя е видяла всичко ", описа бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се съмнява, че момичето може да има нещо общо, тъй като нямало от кое място другаде Орлин да знае по кое време двамата ще се срещнат.
Русчев изясни, че синът му е нямал късмет да се отбрани или избяга, тъй като още е бил с колана си. Според него килърът на сина му и цялото му семейство се занимават с опиати. Бащата даже уточни, че Орлин имал присъда за дрога и трябвало да е в пандиза. Проверка сподели, че мъжът е с чисто досие, само че има висящо дело за злополука с потърпевши.
"Притесняваме се, че казусът може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над килъра ", сподели още бащата.
Орлин е арестуван за 72 часа и упрекнат в ликвидиране. Прокуратурата ще му желае непрекъснат арес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР