Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, след

...
Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, след
Коментари Харесай

Мъж разстреля гаджето си, след като разбра, че е проститутка

Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, откакто научи за двойнствения живот, който тя живее. Тялото на 23-годишната Нафатрон Канокамсемфон бе намерено в колата й, която тя е купила с пари от обожателите си. Момичето, което по принцип е здравна сестра, работи и като продажница и има няколко постоянни клиенти, които са чужденци. Единият от тях е холандец, който й изпраща всеки месец по 700 паунда прехрана, написа The Sun.  

Парите от клиентите й са изхарчени за увеличаване на гърдите, козметична хирургия, дизайнерски облекла и нова Honda Civic, в която тя е убита.  Убиецът на момичето е приятелят й, с който се среща от една година. Той е схванал, че Нафаторн е продажница и се вбесил. След сериозна свада, той я прострелял.

Убийството е станало към три сутринта. Когато полицията проверила телефона на жертвата, открила, че малко преди нещастието приятелят й я е поканил да се срещнат. В него се споделя още, че в случай че тя се съгласи на тази среща, той в никакъв случай няма да я тормози още веднъж. Нафатрон е разведена и оставя сирачета две дребни дечица.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР