Реваншите от 1/8-финалите в Шампионската лига, които не се изиграха

...
Реваншите от 1/8-финалите в Шампионската лига, които не се изиграха
Коментари Харесай

След натиск от "Барса" и "Сити": Реваншите от ШЛ ще бъдат на стадионите на домакините

Реваншите от 1/8-финалите в Шампионската лига, които не се изиграха поради спирането на сезона в резултат на пандемията от COVID-19, ще се проведат на стадионите на отборите-домакини, твърди испанският AS.

Желанието на УЕФА бе реваншите да са 7 и 8 август в Порто и Гимараеш, само че съгласно изданието след натиска от страна на " Барселона " и " Манчестър Сити " дуелите няма да са безпристрастен терен.

" Гражданите " победиха с 2:1 " Реал " Мадрид на " Сантяго Бернабеу ". Каталунският гранд приключи 1:1 с " Наполи " в Италия и ще би трябвало да постави много старания, с цел да продължи напред.

В останалите мачове " Ювентус " загуби с 0:1 от " Олимпик " Лион във Франция, а " Байерн " завоюва с 3:0 гостуването си на " Челси " в Лондон.

От 1/4-финалите до финала на 23 август конкуренцията ще приключи със конфликти от по един мач на неутрални терени в Португалия.

Реваншите от 1/8-финалите ще се изиграят на 7 и 8 август. 1/4-финалната фаза стартира на 12-и.

В петък ще бъде изтеглен жребият за 1/4-финалите и 1/2-финалите в Шампионската лига и тогава публично ще бъде оповестено къде ще се изиграят четирите реванша. Жребият ще бъде излъчен от 13 ч. онлайн по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР