Реваншът за три от титлите в тежката категория в бокса

...
Реваншът за три от титлите в тежката категория в бокса
Коментари Харесай

Ню Йорк и Кардиф искат реванша между Джошуа и Руис

Реваншът за три от купите в тежката категория в бокса сред Антъни Джошуа и Анди Руис може да се организира в Ню Йорк или Кардиф. Двата града са измежду деклариралите да одобряват дуела, твърди Би Би Си.

Предложението на Кардиф е мачът да се организира на " Принсипалити стейдиъм " на 14 декември. В последния миг Ню Йорк се е присъединил в наддаването с " Медисън скуеър гардън ", която одобри първия мач сред Джошуа и Руис. Предложената дата за провеждането на дуела е 29 ноември.

Според информацията други две неназовани страни също желаят да одобряват реванша. И двете няма предходен опит в провеждането на боксови мачове на най-високо равнище, само че са финансово преференциални, с цел да влязат в разискванията, оповестява още Би Би Си.

В началото на юни Руис сервира сензация, откакто нокаутира Джошуа в седмия рунд и завоюва купите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO).

Американецът от мексикански генезис нанесе първа загуба на британеца при експертите. След мача щабът на Джошуа задейства клаузата за реванш, като Руис показваше предпочитание мачът да се състои в Лос Анджелис или Мексико.

Фотогалерия: Сензацията на века в бокса и детронирането на краля >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР