Реваншът с Аякс е мачът на сезона за Рома, заяви

...
Реваншът с Аякс е мачът на сезона за Рома, заяви
Коментари Харесай

Фонсека: Реваншът с Аякс е мачът на сезона за Рома

Реваншът с Аякс е мачът на сезона за Рома, съобщи старши треньорът на римляните Пауло Фонсека.

Рома, единственият останал италиански представител в тази фаза на евротурнирите, надигра Аякс с 2:1 като посетител в първи мач от четвъртфиналите в Лига Европа предходната седмица и на следващия ден на "Олимпико " ще опита да се поздрави с краен триумф и да продължи похода си към първи евротрофей за клуба от 1961 година.

"Всички знаем, че това е най-важният ни мач за сезона досега. Искам да видя моя тим да се бори за победа, все едно не е имало първи дуел. Момчетата добре схващат значимостта на този мач ", разяснява Фонсека на конференцията преди срещата.

"Нищо не е решено още. Аякс идва в Рим да завоюва и би трябвало да сме съсредоточени в отбрана. В турнирните дуели най-важни са дребните елементи. Работим доста по детайлите в отбрана. Изключително значимо е да бъдем съсредоточени в отбранителен проект и да сдържаме страстите си. В първия мач в Амстердам имахме сложни моменти, само че не загубихме салдото и обърнахме мача. Искам да видя този баланс в играта и на следващия ден ", добави още той.

"This match is the only match that matters... we'll have to fight until the end. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР