Реваншът на ЦСКА в Лига Европа с ФК Рига отново

...
Реваншът на ЦСКА в Лига Европа с ФК Рига отново
Коментари Харесай

Реваншът на ЦСКА с Рига ще бъде излъчван пряко, Десподов титуляр в Латвия

Реваншът на ЦСКА в Лига Европа с ФК Рига още веднъж ще бъде предаван директно по българска телевизия, написа " Тема спорт ".

Колегите от " Диема спорт " са откупили правата и на 19 юли от 19:30 часа ще предават втората среща на " алените " от евротурнира. Мачът ще се организира на стадион " Сконто " в латвийската столица. Припомняме, че в първия конфликт столичани записаха най-малък триумф с 1:0 на " Армията ".

 Нападател на ФК Рига се закани на ЦСКА
Нападател на ФК Рига се закани на ЦСКА

" Изпуснахме ги в София, нека ги победим на наш терен "

Отборът потегля за Рига в сряда сутринта с под наем полет от София. Вечерта пък ще организира и публично занятие. Преди него старши треньорът Нестор ел Маестро ще даде конференция.

В групата няма да попадне само новото попълнение на отбора Мауридеш, защото няма по какъв начин да бъде картотекиран, само че сигурно ще е на линия, в случай че ЦСКА успее да се класира за втория кръг.

Добрата вест за " алените " е завръщането на Кирил Десподов, който имаше контузия в коляното, само че към този момент е изцяло възобновен.

 Каранга хвали Тиаго за прелестния му гол против ФК Рига
Каранга хвали Тиаго за прелестния му гол против ФК Рига

" Вратарят съвсем щеше да ти хване удара ", шеговито написа Фернандо в обществените мрежи

Ако българският тим успее да преодолее ФК Рига, във втория прелиминарен кръг на Лига Европа ще се изправи против австрийския първокласен Адмира Вакер, като този дуел най-вероятно ще се играе на " Васил Левски ", добавя " Тема спорт ".

Така в случай че всичко се движи по проект, " алените " ще одобряват Адмира на 26 юли, а ще гостуват в Австрия на 2 август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР