Реваншът между словенския Марибор и българския шампион Лудогорец е тази

...
Реваншът между словенския Марибор и българския шампион Лудогорец е тази
Коментари Харесай

Лудогорец играе с Марибор днес в битката за Лига Европа

Реваншът сред словенския Марибор и българския първенец Лудогорец е довечера от 21.15 ч. довечера. Първият плейофен мач от шампионата Лига Европа в Разград приключи 0:0, а крайният победител от това съревнование ще играе в груповата фаза на конкуренцията. Двубоят ще е първи за разградчани под управлението на Станислав Генчев. Той бе асистент на уволнения в неделя след домакинското тъждество със Славия Стойчо Стоев.

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди реванша с Марибор.

“Ситуацията е много изненадваща, нещата се развива бързо. Треньорската промяна е нож с две остриета. Надявам се в тази ситуация резултатът да е положителен и футболистите да са подготвени да дадат най-хубавото от себе си в този значим мач. Ситуацията сред Марселиньо и предходния треньор беше изчистена, това нещо беше изчистено от дълго време. Надявам се, че той ще бъде подготвен да даде на следващия ден най-хубавото от себе си ”, съобщи Генчев. 
“Не очаквайте тъкмо в този момент да ви кажем какъв ще е методът ни. Футболистите ще схванат какво ще вършим в съблекалнята. Марибор играе като хазаин, имат богат опит в европейските шампионати, подготвени сме за всевъзможен вид - дали ще играят офанзивно, или по-дефанзивно. Готови сме да отговорим на всичко, което те подхващат. Не можем да гледаме единствено в едната фаза от играта, когато приказваме за мач в европейските шампионатите ”, добави Генчев.

В беифинга присъединяване все и Марселиньо.

Трябва да сме съсредоточени, да си свършим работата и ще имаме триумф на 100%. Генчев има вяра в нас, ние имаме вяра в него. В Лудогорец всички сме дружно - в съблекалнята, на терена, това е семейство. Когато си тук, знаеш какво е Лудогорец. Вярваме си. Нашата работа е да се концентрираме - каквото е минало, е минало. Повиквателната за националния тим ли? Мотивация е, само че в този момент на дневен ред е Марибор ", съобщи бразилецът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР