Реваншът между Ливърпул и Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионска

...
Реваншът между Ливърпул и Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионска
Коментари Харесай

Мачът между Ливърпул и Атлетико Мадрид е довел до 41 смъртни случая

Реваншът сред Ливърпул и Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионска лига е съдействал за 41 смъртни случая, подбудени от ковид. Подобно разобличаване направи британският всекидневник „ Times”, не се прави уточнението дали са ентусиасти, които са били на мача или не. Над 3 хиляди почитатели на испанския клуб пропътуваха дистанцията от домовете си до Анфийлд, а 3 дни по-късно бе открито изключително състояние в Испания.

Привържениците на дюшекчиите изпаднаха в невиждана наслада, когато в продължението на срещата Маркос Йоренте осъществя два гола, изпращайки Атлетико напред в конкуренция. Социалната отдалеченост бе мит и всеки прегръщаше всеки, както се убедихме от телевизионните екрани. Феновете на Атлетико Мадрид не са били проверявани на летищата от топлинни камери, а ограниченията за сигурност не са били прилагани.

Английският вестник се базира на изследване на здравна организация, която проучва данните за Британската национална здравна работа. В Англия описаха обстановката като последствията от събитието. Не е трябвало да бъдат допускани почитателите, защото по същото време Мадрид се е трансформирал в огнище на болестта COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР