Реванш между новия световен шампион по бокс в тежка категория

...
Реванш между новия световен шампион по бокс в тежка категория
Коментари Харесай

Без изненади: Джошуа задейства клаузата за реванш

Реванш сред новия международен първенец по бокс в тежка категория Анди Руис-младши и досегашния притежател на поясите във версиите IBF, WBA (Super), IBO и WBO Антъни Джошуа ще има. Това разгласи промоутърът на британеца Еди Хърн.

След 22 следващи победи на професионалния кръг 29-годишният Джошуа позволи конфузно проваляне от Руис при първия си боксов мач на американска земя. Още повече, че мексиканецът не беше неговият титулярен конкурент, откакто Джарел Милър изгърмя с допинг.

After meetings with AJ, Rob Mc and the management team in NY, we have today triggered the contracted rematch clause with Andy Ruiz Jnr. The fight will take place in Nov/Dec at a venue to be confirmed shortly.
— Eddie Hearn (@EddieHearn) June 4, 2019
В минутите след загубата Хърн съобщи, че неговият боксьор ще се възползва от клаузата за реванш, и през днешния ден тя беше задействана. По думите на промоутъра боят ще се състои през ноември или декември, като мястото занапред ще бъде изяснено.

Именно в тази връзка могат да зародят огромни разногласия, тъй като от лагера на Ей Джей бяха безапелационни, че боят ще се състои във Англия. Анди Руис-младши обаче на собствен ред упорства конфликтът да се организира в Мексико.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР