Reuters В закритите площи на заведенията с маски ли ще трябва

...
Reuters
В закритите площи на заведенията с маски ли ще трябва
Коментари Харесай

Питане: И в заведенията ли да сме с маски?

 Reuters В закритите площи на заведенията с маски ли ще би трябвало да стоим? Това попита в сигнала си до Varna24.bg наш постоянен четец. Нека му дадем думата в този момент:

" Здравейте! Както стана ясно предходната седмица, от през днешния ден, 1 юни, закритите площи на заведенията също могат да работят. Това стана допустимо с една от заповедите на здравния министър Кирил Ананиев. Същевременно обаче основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев съобщи безусловно следното:

" Носенето на маски няма да отпадне в скоро време. Ние можем да освободим  всички ограничения до началото или най-късно доникъде на юли, само че главните ограничения, които касят дейностите на всеки един човек в закрити пространства, ще останат за доста дълъг интервал от време ".

Днес стана ясно, че маските и персоналните защитни средства са наложителни, само че единствено за личния състав. Клиентите не са задължени да ги носят. От сектора чакат посетителите на питейни заведения и заведения за хранене да се завърнат, само че множеството са песимистично настроени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР