Reuters Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще отиде за няколко дни

...
Reuters
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще отиде за няколко дни
Коментари Харесай

Доналд Тръмп в болница като предпазна мярка

 Reuters Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще отиде за няколко дни в Националния военномедицински център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд като защитна мярка, откакто беше диагностициран с ковид, предадоха организациите.

" Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп остава в положително въодушевление, има леки признаци, работи през целия ден. Като защитна мярка и по рекомендация на лекаря му и медицинските специалисти президентът ще работи през идващите няколко дни от президентските офиси в центъра " Уолтър Рийд ", заяви прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани, предава Българска телеграфна агенция.

Лекарите са предложили мярката по този начин, че Тръмп да може да получи незабавни грижи, в случай че се наложи, съобщи неназован представител на Белия дом, представен от Ройтерс.

По-рано Тръмп популяризира видеопослание, записано в Белия дом, преди да замине за военномедицинския център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд. В него той благодари на хората за благопожеланията им и споделя, че всичко с него и първата дама Мелания е наред, предадоха организациите.

" Искам да благодаря на всички за голямата поддръжка. Заминавам за болница " Уолтър Рийд ". Мисля, че всичко е наред с мен, само че би трябвало да сме сигурни, че всичко е добре ", сподели той. " С първата дама всичко е наред. Благодаря на всички, правя оценка го високо и в никакъв случай няма да го не помни ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР