Reuters На мястото, където падна Еърбъс А 320 в Пакистан откриха

...
Reuters
На мястото, където падна Еърбъс А 320 в Пакистан откриха
Коментари Харесай

Извадиха живи бебе, президент на банка и още двама от жестоката авиокатастрофа в Пакистан

 Reuters На мястото, където падна " Еърбъс А 320 " в Пакистан откриха живо бебе, заяви " Мирър ". От излъчените по локалната телевизия фрагменти се вижда мъж, който изнася бебе от мястото на авиокатастрофата. Предполага се, че фамилията на детето е живяло в една от постройките, върху които падна самолетът. Не се оповестяват данни за положението на родителите.

Мениджър на банка и още двама пасажери са извадени живи от останките от разрушилия се аероплан. Президентът на " Банка Пунджам " Зафар Масуд бе издърпан от отломките от машината, която се разруши в жилищен регион в Карачи. Най-малко двама оживели и 34 тела на починали са открити след разбиването на пътнически аероплан в Пакистан през днешния ден, съобщи ДПА, като се базира на здравните и авиационните управляващи. Спасители търсят оживели и тела на починали измежду отломките, откакто аероплан Еърбъс А320 с 98 души на борда катастрофира в обитаем регион на град Карачи.

Тела на починали бяха откарани в минимум две лечебни заведения, където също по този начин бяха признати за лекуване към 12 ранени, множеството потърпевши в домове на земята.

Според медийни информации има и трети оживял, само че това към този момент не е доказано На мястото на злополуката не престават работата си армейските сили за бързо реагиране и противопожарните бригади. В лечебните заведения са откарани към 30 души от региона, върху който падна самолетът, съобщи " Канал 3 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР