Reuters На британския премиер Борис Джонсън му беше необходим месец, за

...
Reuters
На британския премиер Борис Джонсън му беше необходим месец, за
Коментари Харесай

Защо Джонсън качи крака си на масата пред Макрон?

 Reuters На английския министър председател Борис Джонсън му беше нужен месец, с цел да потегли на първото си пътешестване в чужбина, само че той бързо се почувства вкъщи си в позлатения замък на президента Еманюел Макрон и подвигна краката си върху масичка, предадоха " Ройтерс " и АП, представени от Българска телеграфна агенция.

Джонсън, който в политическата си кариера в никакъв случай не се е стеснявал да се прави на смешник, бе сниман да остроумничи пред камерите, след това, седнал на тапицирано кресло в Елисейския замък, постави за малко крайник върху масичка за кафе и помаха на репортерите. Домакинът го гледаше очевидно развеселен.

За Би Би Си обстановката наподобява по различен метод.

" Потребители от двете страни на Ламанша, които нарекоха дейностите на английския министър председател обидни, може да са прибързали със заключенията. Джонсън е отвърнал на смешка на домакина си. Еманюел Макрон, наподобява, допуска, че масата може да се употребява и за крайници, преди Джонсън да си вдигне десния ", изяснява английската социална медия.

В обществените мрежи обаче мненията продължиха. Британец написа: " Представете си гнева на английските таблоиди, в случай че непознат министър-председател направеше това! " " Определено не преподават положителни маниери в Итън ", написа различен.

Сред французи също имаше мнения, да вземем за пример: " Чудя се какво ли мисли кралицата. " От друга страна, в. " Паризиен " излезе със заглавие: " Не, Борис Джонсън не обиди Франция, поставяйки си крайници на масата пред Еманюел Макрон. "

Сцената се разигра, откакто Джонсън и Макрон приказваха пред публицисти в двора на двореца, където френският президент предизвести, че до 31 октомври няма задоволително време за цялостното предоговаряне на договорката за Брекзит. По-късно Елисейският замък означи, че диалозите са били градивни и пълноценни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР