Reuters 57-годишна българка, която се е грижила за възрастна жена е

...
Reuters
57-годишна българка, която се е грижила за възрастна жена е
Коментари Харесай

Задържаха българка пребила възрастна жена в Италия

 Reuters 57-годишна българка, която се е грижила за стара жена е била арестувана в италианския град Лука в понеделник. Тя е упрекната за побой над 89-годишната жена, както и за обиди против служителите на реда, които пристигнали след сигнал на съседи, предава bg-voice.

На 13 януари комшия, уплашен от крясъците, които идвали от прилежащата къща, се обадил в полицията. Възрастната жена, била под обгрижвана от българката, която била в експериментален интервал.

След първия спор сред двете, българката се хвърлила върху дамата, като почнала брутално да я бие, която, неспособна да се отбрани, почнала да крещи, с цел да притегли вниманието на съседите, оповестиха от полицията.

На място служителите на реда се пробвали да успокоят нападателката, като получили в отговор гневна реакция от нейна страна с ритници, плесници и заплюване. В края, служителите на реда съумели да я задържат, като са и повдигнати обвинявания за пострадване на длъжностни лица. Възрастната жена, която имала пострадвания по лицето е прегледана в Спешното поделение на локалната болница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР