Рецидивисти грабят и бият в Казанлъшко. За два месеца, от

...
Рецидивисти грабят и бият в Казанлъшко. За два месеца, от
Коментари Харесай

Зачестяват кражбите в домовете на възрастни хора в Казанлъшко

Рецидивисти грабят и бият в Казанлъшко. За два месеца, от както са излезли от пандиза, те са ограбили 4 фамилии. Почеркът им е еднакъв, нахлуват в домовете на възрастните хора през нощта и с принуждение ги принуждават да им дадат всичките си спестявания. А последният случай е от с. Бузовград.

Посегателство върху 76-годишен мъж и неговата брачна половинка е последният случай на обир в Казанлъшкото село Бузовград, осведоми Българска национална телевизия. След среднощ в дома на възрастните хора нахлуват двама души разбивайки входната врата на къщата, споделя пострадалия. Крадците се показали за служители на реда и отнесли със себе си един мобилен телефона. Това не е първият случай на кражба в фамилията, споделя още възрастният мъж.

Кметът на селото Михаил Янушев отхвърли в Бузовград да се е нараснала битовата престъпност и съобщи, че казусът е казус.Кметът на селото сподели още, че незабавно след подаване на сигнала чиновниците на реда са разкрили и задържали нарушителите.

Началникът на престъпна полиция в Казанлък съобщи, че лицата са престъпно проявени, като към този момент са арестувани и имат повдигнати обвинявания от Окръжна прокуратура в Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР