Рецидивист ухапа полицай в патрулка Районният съд остави за постоянно

...
Рецидивист ухапа полицай в патрулка Районният съд остави за постоянно
Коментари Харесай

Хулиганът, ухапал полицай, плаче, оставиха го в ареста

Рецидивист ухапа служител на реда в патрулка

Районният съд остави за непрекъснато в ареста Александър Янакиев, който в края на предходната седмица ухапа служител на реда в патрулка.
Пред Темида 31-годишният хасковлия отхвърли да се е държал нападателно. През сълзи той помоли да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. " Имам бременна другарка. Тя пие хапчета за задържане. Моля, позволете ми да се грижа за нея ", пророни в залата Янакиев.

Според проверяващите в комплекс " Веспрем " след среднощ в събота. в районното бил получен сигнал от диспечер на охранителна компания, че е задействан паник бутон. На мястото пристигнали 2 патрулки. От личния състав на заведението обяснили, че клиентът непрекъснато поръчвал сякаш последно пиво и не желаел да си потегля. Служителите на реда поискали документите за идентичност на Александър. Той отказал да ги даде. Униформените го поканили да отиде с тях в районното, само че той продължавал да се държи безочливо. Полицаите му сложили белезници и го качили в единия от служебните коли.

Влизайки вътре, Янакиев почнал да крещи и да удря главата си в задния десен прозорец на колата. Той заплашвал чиновниците на реда със разпра, плюел и ги псувал. Един от тях се е опитал да го успокои и да спре самонараняванията. Тогава Александър го ухапал по лявото рамо.
По настоящето обвиняване за безчинство при изискванията на рисков рецидив хасковлията може да лежи зад решетките от 1 до 6 година

31-годишният гамен е остарял познайник на полицията той има 4 присъди за безчинство и е лежал общо 4 година зад решетките. Още три пъти е е осъждан за нанасяне на междинни телесни повреди. При еди от случаите преди няколко години униформени закопчали Александър за сходно осъществяване. Здравенякът обаче съумял да се отскубне и офейкал с белезници на ръцете. По-късно го разкрили да спи в къщата му в с. Криво поле.

„ Кагато е изтрезнял, е доста прекрасен човек, пийне ли си обаче, става нападателен ”, споделиха познати на задържания.

Александър Янакиев остава за непрекъснато в следствената килия, реши Хасковският областен съд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР