Рецидивист разби частен имот край Плевен. От вилата не липсва

...
Рецидивист разби частен имот край Плевен. От вилата не липсва
Коментари Харесай

Рецидивист разби частен имот край Плевен

Рецидивист разруши частен парцел край Плевен . От вилата не липсва нищо. Оказва се, че нарушителят е употребил къщата като хотел. Многократно залавян от полицията за крабежи, обвиненият Ангел е пускан по-късно от проверяващите. Причината е, че кражбите са били маловажни. Щетите, които нанася при тази къща са огромни , оповестиха от Нова телевизия.

Местните са се организирали даже да патрулират, с цел да открият причинителя. Той към момента не е открит.

Според жителите, обвиненият е оприличаван на героя на Силвестър Сталоун - Рамбо. От полицията, също признават, че злосторникът е мъчно осезаем, само че подсигуряваха, че ще го заловен. И тук идва загатна за различен воин на Сталоун - служител на реда Кобра.

Вилните зони над Плевен са неговата непокътната територия. Стотици са пострадалите от взломните му обири, зачестили през последните месеци.

Един от жителите разяснява, че четири пъти е разбиван парцелът му и е юридически опит за кражба за пети път.

Друг гражданин на вилната зона, потърпевш от набезите на рецидивиста споделя, че към този момент води статистика на влизанията и кражбите случили се в дома му. " 19 пъти към този момент. Броя ги. Ето, то си проличава, къде са стъпвали, с цел да влизат. От тук разрушава винкела, запалил е комарника, разрушава стъклото и влиза вътре ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР