Рецидивист, натрошил с тояга крака на свой познат във Врачанско,

...
Рецидивист, натрошил с тояга крака на свой познат във Врачанско,
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Рецидивист натроши с тояга крака на свой познат

Рецидивист, натрошил с сопа крайници на собствен прочут във Врачанско, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNewes. Делото се гледа преди дни в районния съд в Оряхово, където магистратите признаха за отговорен бияча Б.К. и го осъдиха на две години пробация.
От документите по делото излиза наяве, че жестокият побой се е разиграл към 20 часа на 24 октомври предходната година в село Селановци. Изненадващо сред 54-годишният Б.К. и жертвата му П.Б. се развихрил пикантен скандал. Напрежението сред двамата съселяни се покачило неимоверно и словесните нападки се трансформирали в юмручни удари. Двамата почнали да се постановат яростно, като внезапно Б.К. сграбчил в ръцете си дълга дървена ръкохватка от секира и с няколко удара безусловно раздробил крайници на съперника си.
След намесата на очевидци двамата били разтървани, като скоро след побоя на място пристигнали екип медици и полицейски чиновници. Лекарите откарали потърпевшия в болница, а гневният Б.К. бил арестуван в полицейското ръководство в Оряхово.
Допълнителните прегледи открили, че потърпевшият мъж безусловно е със смазани кости на лявата подбедрица от нанесените удари. За болките и страданията П.Б. може да заведе цивилен иск против бияча си, който ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на към 210 лв..
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР