Рецидивист направи серия от гафове, като се простреля в тестисите

...
Рецидивист направи серия от гафове, като се простреля в тестисите
Коментари Харесай

27 годишен рецидивист се простреля в тестисите, докато криел наркотици в ануса си

Рецидивист направи серия от гафове, като се простреля в тестисите до момента в който се е опитвал да крие оръжието си, а в това време е криел опиати в ануса си.
Камерън Уилсън на 27 години е носил револвер в предния си джоб, когато оръжието случайно е изгърмяло и е пронизало слабините и краката му, оповестява Ню Йорк Пост.
Уилсън, който е бил осъждан 13 пъти споделил на приятелката си да изхвърли оръжието, преди да го заведе в болничното заведение.
В последна сметка някогашният пандизчия отива в болничното заведение, където балон с марихуана изпада от ануса му до момента в който докторите го оперират, се споделя в записите по случая.
На мястото пристигнали служители на реда поради огнестрелната рана. Те претърсили колата на потърпевшия и намерили плик с метамфетамини и кървави дънки.
След това служителите на реда арестували младежа.
По време на задържането си той е бил без дрехи и подробно претърсен, когато различен балон с марихуана изпаднал от ануса му.
Докато е бил в пандиза Уилсън неведнъж е звънял на приятелката си, с цел да ѝ каже да не спомага на полицията, която подслушвала всички тези диалози.
Той е бил наказан за владеене на огнестрелно оръжие, владеене на метамфетамини, владеене на следени вещества и четири опита за манипулиране на очевидец.
Уилсън може да излезе под гаранцията от 110 000 $, най-рано на 18 юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР