Рецесията ще продължи и тази година, смятат 83 на сто

...
Рецесията ще продължи и тази година, смятат 83 на сто
Коментари Харесай

Гърците са песимисти за 2018 година

Рецесията ще продължи и тази година, считат 83 на 100 от гърците, съгласно данни от изследване на компания Nielsen, която следи измененията в потребителските настройки.

Проучването е обхванало 63 страни по-света, като упованията за криза са най-високи в Гърция. В изследването, представено от гръцките електрони издания през днешния ден, се показва и различен печален връх за Гърция измежду страните от Европейски Съюз, обвързван с трудовата неустановеност. Трима от всеки 10 гърци се тревожат за работата си.

Следват паниките им за неизплатените задължения към банките и страната. Разтревожени за това са седем от 10 гърци (30 на сто), които продължавали да „ стягат коланите “, а 28 на 100 се притесняват от растящото орязване на разноските им.

Преценява се, че от 2013 година стресът бил станал още по-голям. 70 на 100 от гърците споделят, че купуват по-евтини артикули. 71 на 100 дават отговор, че даже са орязали разноските си за развлечения отвън дома. 63 на 100 са понижили и разноските си за облекла.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР