Рецептата за тази чудесна кафе - маска бе споделена с

...
Рецептата за тази чудесна кафе - маска бе споделена с
Коментари Харесай

Чудна кафена маска опъва бръчките за часове

Рецептата за тази чудесна кафе - маска бе споделена с мен от другарка, която събираше всевъзможни предписания за хубост съвсем през целия й живот. Тази рецепта бе записана усърдно в нейната потребна портативна тетрадка, която водеше още от учебно заведение, неведнъж допълвана от цялото й семейство, приятелки и сътрудници.
Рецепта за подготвяне на маска за лице на кафе
Вземете:

3 супени лъжици тънко смляно кафе. Разтворимото кафе не е уместно. 3 супени лъжици какао на прахуляк без добавки 3 пъдпъдъчи яйца 2 супени лъжици топъл мед една щипка канела

Приготвяне:

Смесете кафето и какаото. В обособена купа счупете яйцата и ги прибавете към сухата примес, доста деликатно разбъркайте всичко с лъжица. Добавете топлия мед към сместа и продължете да го разбърквате, до момента в който се получи идентична консистенция. Трябва да получите гъста примес.
Как да нанесете маската с кафе на лицето си?
Готовата подмладяваща маска за кафе се ползва върху почистената кожа.

Това би трябвало да се направи на пластове, последователно да се сложи един пласт върху другия, да не се търка в кожата и да се заобикаля зоната към очите.

Нека маската изсъхне.

След това, с влажна памучна забрадка, премахнете замразената примес и изплакнете лицето си с топла вода.

За да има резултат тази маска, тя би трябвало да се прави един път седмично, написа Zdrave.to. Общият брой на тези процедури би трябвало да бъде минимум седем, т.е. ние избираме един ден в седмицата, да вземем за пример събота, и вършим тази подмладяваща маска всяка събота. Повтаряме курса на тези маски два пъти годишно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР