Рецептата на китайския лечител Лай Чиу Нан ще ви помогне

...
Рецептата на китайския лечител Лай Чиу Нан ще ви помогне
Коментари Харесай

Това е по-добро и от клизма за пречистване на червата: Само тези 3 съставки и сбогом токсини и шлаки

Рецептата на китайския врач Лай Чиу Нан ще ви помогне да извършите пречистване на червата в домашни условия. Започнете още на следващия ден!
Прочистване на червата е нужно да се прави всеки месец, съгласно светилото в китайската медицина Лай Чиу Нан.
В Европа китайският врач е прочут с рецепта за изчистване на камъните в жлъчката, както и с противоракова диета, която има доста висока известност, поради положителните резултати, които дава.
Не отлагайте прочистването на червата.
Започнете процедурата още на следващия ден. Тъй като, за разлика от други предписания, предписанието на лекар Нан изисква време.

Мъдростта на изтока учи на мира и самообладание. По същата логичност китайският врач споделя, че най-хубавото лекуване с даровете на природата е етапното лекуване. Нищо не се случва от през днешния ден за на следващия ден.
Нужно е време и дисциплинираност.
Добрата работа на червата – това е освен положително здраве, добре координирана работа на цялото тяло, само че и мощна и здрава имунна система. Чрез постоянното пречистване на червата ще се предпазите освен от болести на стомашно-чревния тракт, само че и ще си спестите неприятни заболявания, които елементарно може да се трансфорат в хронични, поради небрежност, мързел и отсрочване.

Първи стадий: В продължение на една седмица се откажете от вечерята. Вместо това, което хапвате всекидневно, ще е належащо да се задоволите с чай и дребна купичка кисело мляко със сушени плодове, ядки и овесени трици. Дозата е не повече от половин кофичка кисело мляко и непълна шепа ядки с плодове.
Пие се зелен чай или чай от джинджифил и мента.
Втори стадий: През идната седмица ще е належащо да изберете два дни, в които да изядете по кг кисели зелени ябълки. И нищо друго за целия ден. Пие се доста вода и чай по желание, за предпочитане плодов или зелен чай.

Трети стадий: денят преди да приложите рецептата на китайският врач се пие единствено топъл чай през целия ден – не по-малко от литър и половина или два литра, в случай че сте по-пълни.
Да повторим в резюме: две седмици без вечеря, като вечер се изяжда единствено дребна купичка с ядки и сушени плодове.
През втората седмица се избират два дни единствено на ябълки и чай, а денят преди да се приложи рецепта се пие единствено чай.
Рецептата!
Рициново масло, лимонен сок и сок от джинджифил

Изчислете дозата на рициновото масло, като вземете поради тежестта: на 1 кг телесно тегло би трябвало да приема 1 грам рициново масло. Маслото се загрява на водна баня, прибавете пресния лимонен сок (съотношението рициново масло и сок е 2:1). Накрая прибавете една супена лъжица чист сок от джинджифил.
Изпийте по този начин получената примес в границите на половин-един час. След като се изпие рициново-лимонената примес се изпива една огромна чаена чаша преварена гореща вода. През деня ще е належащо да се храните единствено с лека зеленчукова чорба без лой.
Храненето през идната седмица би трябвало да е постно. За вечеря – зеленчукова чорба или кисело мляко с ядки и сушени плодове.

Постепенно се минава на естествен хранителен режим, като лекар Нан поучава да не се изяжда цялата порция, а единствено 70-80% от нея.
Инфо: lekuvai

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР