Рецептата, която ще разгледаме днес, отдавна се използва от хората

...
Рецептата, която ще разгледаме днес, отдавна се използва от хората
Коментари Харесай

Само 1 костилка от авокадо и вашите бъбреци са без камъни

Рецептата, която ще разгледаме през днешния ден, от дълго време се употребява от хората и към този момент съумя да се утвърди. Родината му е Индия. Простотата на рецептата, съчетана с същинска успеваемост ще ви изненада прелестно!

Лесен лек, който оказва помощ да се отървете от камъни в бъбреците и жлъчния мехур

Авокадото е плод, прочут със своите вкусови и хранителни свойства. Ползите за организма на хората, които го употребяват, вършат плода незаместим и извънредно значим за постоянна консумация. Така че детайлите и съединенията в авокадото могат да оказват помощ за решаването на доста проблеми с кожата, да лекуват болки в мускулите и костните тъкани.

Що се отнася до костта, всичко останало, тя е в положение да възстановява регулаторните процеси, засягащи щитовидната жлеза, да облекчи умората и да предотврати развиването на ракови кафези. Благодарение на високата централизация на хранителни субстанции, костта е в положение да в профил жлъчните и бъбречните камъни от тялото. Твърдата вътрешност на плода съдържа към 65% аминокиселини.

Съставки и метод на подготвяне на лекарството

Ще би трябвало да подготвите:

костилка от авокадо; 200 мл топла филтрирана вода.

Костилката ще би трябвало да се изсуши вярно. След това благодарение на изострен нож би трябвало да се нарязва на тънки филийки и да се сложи в миксер за мелене. Получената прахообразна маса би трябвало да се смеси с вода. Прахът, получен от 1 костилка, е най-добре разграничен на 4 дози.

Пиенето на напитка се предлага не повече от 1 път дневно. Препоръчително е да вършиме това вечер преди лягане. Продължителността на курса не е стандартизирана, слушайте личните си усеща.

Спазвайте дозата, ценете себе си и се грижете за здравето си! И ви желаем мощ на тялото и положително въодушевление! Не забравяйте да се консултирате и с Вашия доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР