Рецепта за чай за отслабване Вече не е известен оригиналът

...
Рецепта за чай за отслабване Вече не е известен оригиналът
Коментари Харесай

Рецепта за чай, с която ще свалите 7 кг за 7 дни

Рецепта за чай за намаляване

Вече не е прочут оригиналът или кой за първи път е споделил тази рецепта, тъй като през днешния ден доста от нейните разновидности могат да бъдат открити и прочетени в интернет.

Разбира се, хората я тестват и я ползват съгласно усета и потребностите си, само че най-важното е, че тя в действителност работи и е доста ефикасна.

Основните съставки за подготвяне на тази чудотворна напитка са зелен чай, канела и дафинов лист.

Чаят има способността да изхвърля непотребните течности и соли от тялото, детоксикира, укрепва имунната система, понижава желанието за сладко, освежава и регенерира цялото тяло, което в допълнение ще ви стимулира.

Най-хубавото е, че чаят предизвиква загубата на тегло и изгарянето на мазнини в сериозни точки на тялото като: корема, бедрата и задните елементи.

Комбинацията от тези три съставки форсира метаболизма и единствено за 7 дни на консумация, можете да загубите до 8 см в талията.

Обикновено, резултатите са самостоятелни, според от пола, възрастта, физическата интензивност и диетата, а чаят се пие в продължение на две до три седмици, последвано от отмора от най-малко една седмица.

Необходими съставки:
800 мл вода
2-3 пръчки канела (или 2-3 с.л. на прах)
3-5 дафинови листа
1 равна супена лъжица зелен чай или 3 торбички чай

Приготвяне:
Сложете водата на огъня, откакто заври, прибавете канелата и дафиновия лист. Отстранете от котлона и покрийте. След 5-7 минути прибавете зеления чай и го оставете похлупено още 7 минути.

Прецедете и чаят е подготвен за пиянство. Препоръчва се да се изпие цялото количество за един ден, разграничено на три пъти.

Първата чаша чай се пие заран на празен корем. Втората чаша се пие след закуска, а третата чаша се пие вечер преди лягане.

Вижте още: Дехидратация на организма: 10 признака, че не пиете задоволително вода

Споделете тази рецепта за чай за намаляване с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР