Рецепта с диви кестени за болни колене и стави –

...
Рецепта с диви кестени за болни колене и стави –
Коментари Харесай

Рецепта с диви кестени за болни колене и стави

Рецепта с диви кестени за заболели колене и стави – възвръща хрущяла

Дивите кестени не са годни за консумация, само че се срещат в съвсем всички паркове. Ето една ефикасна рецепта за болки в ставите.

Съберете, колкото можете диви кестени. Измийте ги добре, след което ги смелете дружно с обелката.

Смлените кестени преместете в стъклена бутилка или буркан, като го напълните на половина. Залейте с хубава мощна сливова или гроздова ракия.

Затворете добре буркана/бутилката и оставете да престои на стайна температура в продължение на 40 дни, като от време на време разклащате.

Най-трудната част е смилането на кестените, тъй като са много твърди.

След 40 дни можете да масажирате засегнатите области, а вечер накисвайте марля или забрадка и я прилагайте върху възпалената зона и фиксирайте с транспарантно фолио върху превръзката, тъй че да не изцапате чаршафите. Повярвайте ми, оказва помощ, изпробвах го. Никога не оставам без този лек.

Възстановява хрущяла. Не пийте, този артикул е предопределен единствено за външна приложимост. По същия метод се подготвя смес за вени и заболели крайници, кестенът може да престои за по-кратко време, само че най-малко 21 дни.

Вижте още: Плетена жилетка без комплицирани схеми и шарки: обикновено, само че красиво

Действа, просто са нужни неизменност и постоянна приложимост. Много съм удовлетворена и по тази причина споделям тази рецепта с диви кестени с вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР