Рецепта: 55% червен корен цвекло, 300 мл 20% моркови, 100 мл 20%

...
Рецепта: 55% червен корен цвекло, 300 мл
20% моркови, 100 мл
20%
Коментари Харесай

Легендарен Лечител Ни Даде Убиеца На Рака! Върна 45 000 Човека От Смъртта С Тази Могъща Смес!

Рецепта:

55% червен корен цвекло, 300 мл
20% моркови, 100 мл
20% корен от целина, 100 мл
3% недопечен картоф, от 10 до 30 мл, алтернатива
2% от черна ряпа, от 10 до 30 мл

След като извършите сока, би трябвало да го прецедите с цедилка или тензух, тъй като към момента са останали власинки от зеленчуците. Те се усвояват неприятно, а и биха биха подхранвали раковия израстък.

Ако сте употребявали сокоизстисквачка, може би няма потребност да прецеждате сока.

Ракът се храни единствено от твърди храни и за това, 42 дни би трябвало да сте единствено на сок и чай. Туморът ще почине и човек може да продължи да живее. По време на лекуването, може да загубите от пет до петнадесет кг, само че пациентът се усеща добре. Сам съм провел този курс и в никакъв случай не съм бил толкоз дееспособен, както по времето на лекуването. Добре е да пиете сока няколко дни пред да започнете лекуването, с цел да привикнете. За естественият живот е належащо да пиете от 1/8 до ¼ литра дневно, само че можете да достигнете доза от ½ литра. Не гълтайте незабавно сместа, а я задръжте в устата. Освен това, можете да пиете, понякога, сок от кисело зеле, защото е доста потребен.

Картофите не са наложителни с изключение при рак на черния дроб, където те играят значима роля. Ако в състава на сока не попада картофът, Бройс поучава сред приемите да се пие настойка от картофени кори. Няколко дни преди гладуването, Бройс предлага да се пие четвърт литър от сместа, с цел да свикне болният с усета й. Много е значимо да се употребяват и специфичните настойки от билки, способстващи възобновяване на обмяната на веществата. Курсът приключва със специфичен чай за бъбреци, дружно с настойки от култивиран чай и здравец. Бройс предлага и настойка от невен, прочут, апропо, доста от дълго време, като средство срещу рак.

Тази терапия може да се направи с домашно приготвени сокове. Не пийте повече от половин литър дневно от този коктейл с цвекло, моркови, целина, корени, черни репички и картофи. Сокът би трябвало да се прецежда, с цел да няма твърди частици.
Освен тези сокове може да се приема сок от една ябълка, лимонен сок с вода, и сок от кисело зеле, само че малко.

Преди да започнете лекуването пробвайте с 1/4 литър сок дневно с естественото хранене. Приемайте този сок с лъжица, с цел да не се гълтам незабавно, с цел да може да се подтиква отделянето на слюнка.

След 30 до 60 минути по-късно приемете две чаши топъл билков чай от жълт кантарион, мента (Mentha piperata) и маточина (Melissa Officinalis). След още 30 до 60 минути приемете малко зеленчуков сок.

Петнадесет до 30 минути по-късно още една глътка зеленчуков сок. Трябва да приемате по малко зеленчуков сок 10 до 15 пъти през цялата заран, единствено когато чувствате, че се нуждаете.

Този, който е провел курса вярно, губи малко от тежестта си.

Начинът на проведете леечнието е следният:
- Рано заран постепенно изпийте половин чаша хладък чай за бъбреци.
- След половин час една до две чашки топла настойка от култивиран чай с жълт кантарион, маточина и мента.
- След още 30-60 минути, изпийте на дребни глъдки сок, като не го гълтате незабавно, а го дръжте малко в устата си! - - След 15-30 минути-отново глъдки зеленчуков сок.

Пийте единствено тогава, когато имате предпочитание.

В първата половина от деня отпийте 10-15 глътки. В промеждутъка сред приема на сок още веднъж конфигурация от култивиран чай, като към този момент го пиете хладък и колкото поискате.

Не употребявайте захар!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР