РетроТръгва седми сезон на хита Откраднат животБезмилостна война за вниманието

...
РетроТръгва седми сезон на хита Откраднат животБезмилостна война за вниманието
Коментари Харесай

Ретро: Почва ТВ война за милиони

Ретро

Тръгва седми сезон на шлагера „ Откраднат живот ”

Безмилостна война за вниманието на целокупното българско население пред дребния екран ще избухне след броени дни. От двете страни на барикадата са двата колоса измежду родните малките екрани - Нова и Би Ти Ви, които обаче и тази пролет няма да изпъкнат с нови риалити формати, а ще заложат на към този момент изпитани и сполучливи планове. Двете медии ще кръстосат шпаги в жестока борба за милиони левове от рекламодателите.

Битката за рейтинг започва на 24 февруари, когато стартира " Гласът на България " по Би Ти Ви, а ден по-късно по Нова Рачков и Зуека ще открият и " Като две капки вода ". Вече оповестиха някои от участниците в новия сезон на имитаторското шоу, продуцираното от братята Халваджиян - Мария Илиева, Тита и Папи Ханс. Сред имената в прослойка попада и чалга артистът Милко Калайджиев, научи " Ретро ". Изпълнителят на " Я елате, пиленца, при батко " ще има нелеката задача да се хареса на войнствено настроения към попфолка Димитър Ковачев-Фънки, който и този сезон ще прави оценка имитаторските осъществявания на участниците дружно с Хилда Казасян - тя по арменска линия си е напряко с абонамент за място в журЕто.

Заформил се е обаче мълчалив скандал за това кой да бъде третият арбитър, като чудесно осведомени източници разкриват, че Халваджиян и Нова водят люти разногласия за своите любимци. Продуцентите упорстват за завръщането на Виктор Калев. Миналата пролет комикът отряза шоуто, защото му излезе по-доходоносна оферта, а точно - турне в Съединени американски щати и Канада. В малкия екран обаче не били изключително очаровани от изявите на Калев в сезона от 2017 година

Другият вид за третия член на журито е Любо Киров. Поп артистът има опит с журиране в телевизионни формати. За последно бе наставник в петия сезон на " Х Фактор " (също на Магърдич и Джуди Халваджиян - б.а.) през есента на 2017 година Както е известно, Нова тв се отхвърли от продуцирането на музикалното шоу поради неудовлетворителен рейтинг. Много от участниците в плана оставаха разочаровани, а множеството реализатори от предходните сезони потънаха в давност, откакто шоуто не изпълняваше уговорката си по контракт да развива гениите си. Поразклатеният рейтинг на " Х Фактор " от своя страна докара до голям напор за претенденти в " Гласът на България " - най-голямото музикално риалити у нас.

По-логичният процес на разногласието, Любо или Виктор да влезе в журито, клони към Калев, а Киров да се съревновава като участник в плана. Запознати разясняват, че без значение от своя ангажимент към формàта баладичният реализатор се е пазарил за 9 бона на предаване. Така поп звездата ще бъде най-скъпоплатеният в " Капките ".

Преди два сезона като жури Калев взимаше по 3000 лв. на лайв.

Музикалният формат " Гласът на България " пък потегля с нов правилник, нов треньор в лицето на Михаела Филева, нов водещ и доста цифрово наличие, което ще демонстрира какво се случва зад кадър. На водещите Павел и Венци Венц ще асистира за пръв път дъщерята на Игор Марковски - Елина. И до новия член на журито се стигна след дребна конспирация. След като стана ясно, че Поли Генова е бременна и креслото ѝ би трябвало да заеме нов арбитър, се заприказва, че на него ще седне Любо Киров. Впоследствие обаче ангажимент получи Михаела Филева, която е продуцирана от другия член на журито - Влади Ампов-Графа. Това породи подозрения, че певицата с 24-каратова усмивка влиза в плана с подкрепи и връзкарство.

На кулинарния фронт напролет ще се съревновават нормалните обвинени - " Мастър Шеф " по Би Ти Ви и " Хелс Китчън " по Нова. В петия сезон на " Мастър Шеф ", който потегля на гърба на " Капките " в понеделник, 25 февруари, огромната звезда се обрисува началник Силвена Роу. Блондинката, която ще прави оценка готвачите за пръв път, има личен ресторант в Дубай и се грижи за веган менюто на фамилията на шейха.

Миналата година огромната премия бе чек за 100 000 лева и стипендия за образование в най-престижната кулинарна академия " Кордон бльо " в Лондон. За същата сума ще се борят и 18-те готвачи в Адската кухня на Нова, в която деребейства началник Виктор Ангелов.

В борбата за рейтинг се включват и сериалите. Нова тв води с едни гърди напред пред конкуренцията, тъй като стартира излъчването на 3 нови български сериала - и трите премиерни: седми сезон на хитовия " Откраднат живот ", " Дяволското гърло " и " Господин Х и морето ". Последният носи заплетени комични любовни и житейски обстановки, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и връзките му с четири дами. Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Така забравеният от малките екрани секссимвол Врачански, който изгря в „ Стъклен дом ”, още веднъж се връща в играта. Сред звездите в продукцията е и Александра Сърчаджиева.

Разследващата престъпна драма " Дяволското гърло ", продукция на основателите на " Откраднат живот ", пък се чака да бъде един от най-интересните планове на пролетния сезон. Това ще е смела и първа стъпка на продуцентите в територията на криминалето. Сериалът с огромните звезди Владо Карамазов и Теодора Духовникова е сниман съвсем напълно в Родопите. В „ Дяволското гърло ” са забъркани мистичност и тежки закононарушения, само че се засягат и значими обществени тематики като изменничество, другарство и обич, бежанския въпрос, съжителството на разнообразни етноси. Карамазов е в ролята на проверяващ служител на реда от Смолян, а Теодора е следователка, изпратена от София, която му оказва помощ. Това ще е първи тв конфликт на двамата артисти от Народния спектакъл, употребявани основно в амплоато на любовни персонажи, с провокациите на кримижанра.

Вечер в ефира на Би Ти Ви пък ще продължат да господстват двете турски сапунки - " Майка " и " Горчива обич ", които ангажират вниманието най-вече на дамската публика цели 3 часа и половина.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР