Ретрограден Меркурий се връща в знак Везни Венера също влиза

...
Ретрограден Меркурий се връща в знак Везни Венера също влиза
Коментари Харесай

Бройте до десет, преди да реагирате на думите или на действията на другите

Ретрограден Меркурий се връща в символ Везни

Венера също влиза в символ Везни.

Луната е в символ Риби до 10:46ч като се движи на луфт от 02:47ч.

В 10:46ч Луната минава в символ Овен.

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 12 лунен ден до 16:28ч на 28 октомври (от 16:06ч на 27 октомври)

Ден на вербалната магия и включване на Божествената сила. Денят носи триумф и шанс на всеки, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго.

Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Отправените молебствия, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики.

Следва 13 лунен ден от 16:28ч на 28 октомври до 16:50 ч на 29 октомври

Денят носи нови сили. Акаша предава информация на нови талази. Добре е да се употребява необикновеният енергиен капацитет на този ден. Ако вършиме всичко грамотно, можете да постигнете доста положителни резултати. Изостря се възприятието ни за правдивост и към всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод.

Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

12 безоблачен ден – Днес получаваме толкоз, колкото сме заслужили. В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР