Ретрограден Меркурий предстои. През този период е важно да сме

...
Ретрограден Меркурий предстои. През този период е важно да сме
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий предстои - Дева и Телец ще искат да блестят и да бъдат забелязвани, а ето какво чака и останалите зодии!

Ретрограден Меркурий следва. През този интервал е значимо да сме извънредно деликатни и внимателни. Преценката ни няма да е трезва и съществува риск от машинация и комплициране. За това не ни се предлага да стартираме нови неща, да подписваме контракти, да водим правосъдни каузи, да вършим значими покупки. Дните, в които планетата е ретроградна не са подобаващи също по този начин за медицински прегледи и проучвания, хирургически интервенции или пускане на лекувания, написа zajenata.bg.
Много евентуално е също по този начин да имаме комплициране със средствата ни за връзка и предвижване. За това е целесъобразно да планираме нещата си по овреме и в случай че имаме значими задължения да се презастраховаме, подготвяйки си авариен проект. Докато планетата се движи на назад, тя ще насочва огромна част от вниманието ни във вътрешността към себе си, към личния ни свят.
Възможно е да сме прекомерно закрепени в личния си светоглед и да губим гъвкавостта си, заради което ще ни е мъчно обективно да преценяме гледните точки на другите, което значително ще затруднява вземането на верни решения. Поради тази причина е значимо е да сме в действителност деликатни и да не избързваме с дейностите си.
Най-потърпевши от придвижването на планетата ще са Везните, Раците, Козирозите и Овните, както и хората с персонални планети в тези знаци. При тях са евентуални обърквания и безпорядък, както в персонален, по този начин и в публичен проект.
В персонален проект е евентуално заетите да имат разногласия или спорове с сътрудниците си. Не е изключено да получат ентусиазъм да излязат отвън рамките на съществуваща връзка с трети човек, в следствие обаче този човек да ги разочарова и бързо да изгубят интерес към него или той към тях. Ако попаднат в сходна обстановка е добре да не работят преждевременно и да не се втурват през глава, разрушавайки връзката си при първия ентусиазъм на плътта. Добре е да си оставят време да премислят нещата, както и техните потребности в връзките си с колегата. Крайни решения при всички случаи е добре да взимат след края на интервала.
В професионален проект при тях не са изключени нови други възможности, които им дават обещание разцвет и положителни и бързи способи за напредък, както и материални облаги, които обаче в следствие може да се окажат нереални или най-малкото, не толкоз положителни. Най-вероятно биха били склонни да скочат в тъмното поради възприятие на задушаване от старите навици и условия, при които са си изкарвали хляба, само че и тук е значимо да останат нащрек и да са извънредно деликатни.
Земните знаци Дева и Телец ще желаят да блестят и да бъдат забелязвани и оценени от близките. Добре е да не се изхвърлят в тези си стремежи и да остават крепко стъпили на земята в интервала, тъй като съществува риск да надскочат опциите си и да стартират нещо, което в следствие ще им бъде мъчно да завършат.
Водните знаци Рак и Скорпион е добре да са умерени в дейностите си и да са склонни да премислят гледната точка на останалите, преди да реагират. Препоръчително им е да не одобряват всяко разграничение в мненията, като съдбовна засегнатост към тях, която да бъде преживявана и претегляна в съзнанието им дни наред.
Огнените знаци Лъв и Овен може да изпитат ентусиазъм да учат нещо ново или да развиват ново занимание. Възможно е да оставят работата на назад във времето, преследвайки персоналните си цели. При въздушните знаци Водолей и Близнаци съществува риск да се впуснат във финансови покупко-продажби с неразбираем генезис и да влагат парите си по не доста подходящ метод. Поради тази причина е добре да са извънредно деликатни в тази тенденция и да се поучават със експерти, както и с близки хора, които биха им икономисали огромни загуби в следствие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР