„Ретро“ се сдоби с уникални снимки на наследника на тв

...
„Ретро“ се сдоби с уникални снимки на наследника на тв
Коментари Харесай

Синът на Цветанка Ризова живее като принц в Лондон и юрка „Мазерати“ за 100 бона

„ Ретро “ се снабди с неповторими фотоси на наследника на тв звездата, който към този момент е станал мъж за женене. Георги е плод на дългогодишната ѝ обич с предприемача Анатоли, с който журналистката приключи брака си тихомълком преди две години. Момчето на Ризова е приключило с цялостно отличие Американския лицей в София. В момента младежът, който бил гордостта на цялата фамилия, бил студент в реномирано школо в Англия, където с изключение на на университетски триумфи се радвал и на живот като на принц.



От фотосите му в обществените мрежи се вижда, че Георги постоянно си разрешава да пътува на ваканции из Европа, посещава единствено класни заведения и заведения за хранене и най-много кара кола, която множеството му връстници са виждали единствено на картинка. Синът на Ризова сяда зад кормилото на спортно „ Мазерати “, чиято цена е внушителните 100 хиляди лв.. С сходни коли не могат да се похвалят даже политиците и техните наследници. По всяка възможност прищявката на Георги да лети по улиците с черния състезателен звяр е била задоволена по-скоро от татко му, в сравнение с от майка му. Макар Цветанка да е измежду най-скъпоплатените водещи у нас, някогашният ѝ мъж Анатоли е огромен предприемач с огромни благоприятни условия. Дали обаче разкош животът на общия им правоприемник в Англия е напълно финансиран от великодушния баща, не е ясно.



Самата Цветанка рядко успявала да се вижда с момчето си и това била огромната ѝ болежка. Заради работата си не можела да си разреши чести пътувания до Острова, а той имал ваканции единствено три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла съвършено в ролята на майка, и чувствала, че има доста грехове към детето си.



„ Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или учебно заведение. Но не се окайвам. Създадохме си добър свят – на доверие и другарство. Общуваме интензивно, непрестанно обсъждаме всякакви неща, доста спорим “, откровеничи телевизионерката. За нея най-трудният миг бил заминаването му в чужбина, само че не плакала дълго, тъй като вярвала, че е за негово положително.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР