Ретро Бившата съпруга на президента Румен Радев – банкерката Гинка

...
Ретро Бившата съпруга на президента Румен Радев – банкерката Гинка
Коментари Харесай

Бившата жена на Румен Радев още по-вталена и младолика

 Ретро Бившата брачна половинка на президента Румен Радев – банкерката Гинка Кесякова, е изваяла страхотна фигура съвсем като манекенк. Красивата банкерка постоянно е изглеждала съвършено, само че в този момент е още по-вталена и младолика.

Известно е, че Гинка поддържа форма с постоянен спорт и природосъобразно хранене. Тя е почитателка на утринния джогинг, походите в планината и рисковото колоездене. Заради заниманието си даже се е обзавела с велосипед за експерти и профилирана екипировка. През зимата пък не пропуща ски сезона, с цел да се спуска по пистите. В обич към спорта Кесякова възпитава и децата си от Румен Радев. Синът им Георги е футболен гений с упоритости за професионална кариера, а дъщерята Дарина практикувала гмуркане, което обаче към този момент отстъпило пред огромната и пристрастеност – театъра.

Припомняме, че наскоро Гинка се е подложила на козметични интервенции, с цел да сияе лицето й, и е изгладила до съвършенство бръчките по челото си. Покрай новата си тръпка с незнаен господин, с който Кесякова бе засичана преди време, тя прибягнала до извънредно известните филъри, с които освежила кожата си. Резултатът е налице – в този момент наподобява най-малко с 10 години по-млада. “Напоследък Гинка безусловно е разцъфнала. Очевидно е превъзмогнала раздялата с някогашния си мъж, не стопира да се забавлява и персоналният є живот є носи задоволство ", разясняват хора от обкръжението и.

Банкерката явно е доста добре проведена, защото сполучливо съчетава и служебните задължения с грижите за дома и децата. Преди дни тя бе видяна от фотографите на “Ретро " да пазари след работа за фамилната вечеря. Кесякова още веднъж заложи на здравословните храни и постави в количката си най-вече плодове и зеленчуци, риба и качествени млечни артикули.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР