ретият ден от финалната седмица в надпреварата за 100 000

...
ретият ден от финалната седмица в надпреварата за 100 000
Коментари Харесай

Кои са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята: България”?

ретият ден от финалната седмица в конкуренцията за 100 000 лева сервира на феновете два нови тежки конфликта. Елиминация, последвана от последната борба за имунитет, изправи участниците пред нови провокации. Петима влязоха в битка за оставане в играта, само че единствено трима от тях съумяха да завоюват местата си – Джералдин и Лазаринов демонстрираха голяма воля и умения, само че напуснаха приключенското риалити.

Изпитанието, което очакваше всички номинирани на Арената, ревизира техните благоприятни условия в плуването, катеренето, бързината, салдото и логическото мислене. В него в началото Ваня заемаше последното място, само че след това с хъс за победа навакса и зае първото място в борбата. Успехът на Вайс и Йоанна при превъзмогване на всички детайли по терена изчерпа свободните места измежду финалистите и Джералдин и Лазаринов се трансфораха в следващите отпаднали.

„ Не скърбя безусловно за нищо. Толкова съм признателна, че бях тук и толкоз се веселя, че съумях да изживея приключението „ Игри на волята”, че няма нищо, за което да скърбя. Наистина!”, сподели ученичката при отпадането си. „ Разочарован съм, само че в това време и доста благополучен и най-много горделив от себе си. Смятам, че израснах с няколко години тук и това е преживяване, което не можеш да получиш на никое място и научаваш ужасно доста неща”, показа своите страсти притежателят на фешън бранд при овакантяване на Арената.

Победата в последната борба за имунитет даде опция на един от финалистите да се класира непосредствено на полуфиналите. В нея от играчите се изискваше да бъдат непоклатими като скали и спокойни като морето, с цел да доближат до триумфа. Търпението и отличният баланс помогнаха на Ваня да си завоюва имунитет и място на полуфинала, а Вайс се трансформира в първия номиниран.

Последният Номинационен съвет трансформира Милен във втория сигурен полуфиналист, откакто не получи никакви номинационни гласове край лагерния огън. Утре вечер Йоанна и Борислав ще се борят за оцеляване на Арената с Вайс в последния елиминационен конфликт преди финалите Гледайте развоя в идната борба от 21:00 ч. по NOVA, а в петък от 20:00 ч. не пропускайте огромния край на борбата за 100 000 лева

Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР