Ресторантьор от Австрия е нагрубил и хвърлил храна по лицата

...
Ресторантьор от Австрия е нагрубил и хвърлил храна по лицата
Коментари Харесай

Австрийски ресторантьор замеря недоволни гости с храна в лицето

Ресторантьор от Австрия е нагрубил и хвърлил храна по лицата на гости в неговото заведение поради забележка , написа BBC.

Всичко почнало, когато двама посетители в заведението се оплакали, че им е било поднесено неверно ядене . Забележката свършила с принуждение, изясняват от полицията в Австрия.

Действието се развива в град Бад Шалербах . По принцип туристите избират града поради хубавите, спокойни и тихи разходки. Сряда вечер обаче улиците не били тихи и спокойни, а двама души, излезли на вечеря, се прибрали със синини.

По данни на управляващите 56-годишният ресторантьор непосредствено почнал да замеря гостите с храна, откакто се оплакали . " Никога не съм преживявал нещо такова ", споделя клиент в заведението в мненията си онлайн.
Според него притежателят е бил пийнал.

Спрямо роман на очевидец мъжът не спрял до това да хвърля храна. Когато единият от клиентите се опитал да се обади на полиция, той замахнал и блъснал с ръка клиента.

Пострадалите избягали на улицата пред ресторанта, като 4-членно семейство ги последвало след случката.

Според полицейския отчет по случая по-късно нападателният ресторантьор нападнал двама от групата начело, като нанесъл удари на 43-годишен мъж.

Мъжът траял с експанзията даже откакто пристигнали служителите на реда.

Медиите в Австрия пишат обаче, че ресторантът , който е част от къща за посетители, е прочут с хубава домашно сготвена храна. Цялото местенце било известно измежду туристите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР