Ресторант, собственост на семейството на Лионел Меси, раздава безплатни храна

...
Ресторант, собственост на семейството на Лионел Меси, раздава безплатни храна
Коментари Харесай

Ресторант на Меси храни бездомници

Ресторант, благосъстоятелност на фамилията на Лионел Меси, раздава безвъзмездни храна и питиета на бездомните в Росарио, който е родният град на аржентинската суперзвезда.

В момента в Аржентина е зима и заради огромния мраз от ресторанта VIP са решили да предлага храна и питиета на хората в потребност. Оттам считат това да продължи две седмици, до момента в който обстановката не се усъвършенства. ”Раздаваме кафе, безалкохолни питиета и даже вино. Много хора пристигнаха и бяха доста уважителни. Ще продължим да го вършим още 15 дни, всяка вечер сред 19 и 21 часа”, цитират от “Марка” мениджъра на ресторанта Ариел Алмада. От заведението възнамеряват да дават и топли облекла на хората, които имат потребност от такива.

Меси се занимава с щедрост чрез своята фондация. През февруари тя подари 200 хиляди евро за воден план в съдействие с УНИЦЕФ в Кения. Сумата беше за да се построи водна помпа и да се даде храна, като по този начин над 2000 души получиха достъп до питейна вода в домовете си и учебните заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР