Ресторант "Кьолерхоф" в немския град Росток, в който се провеждал

...
Ресторант "Кьолерхоф" в немския град Росток, в който се провеждал
Коментари Харесай

Ресторант надруса с хашиш 13 баби след погребение

Ресторант "Кьолерхоф " в немския град Росток, в който се провеждал помен след заравяне, почерпи присъстващите със "спейскейк " простъпка.

Всичко станало ясно, откакто на клиентите почнало да им става неприятно и получили световъртеж. Последвали позвънявания на незабавния телефон 112.

Оплакванията били идентични – леко прилошаване, световъртеж, жадност, зачервени очи. Постепенно станало ясно, че всички потърпевши са опечалени след заравяне и в памет на отишлия си от този свят родственик и другар са се събрали в ресторанта, където бил сервиран кекс, от който цялата групичка от потърпевши е яла. Малко по-късно пък става ясно, че кексът е изпечен от 18-годишната щерка на една от служителките в ресторанта, а по-късно се обяснява, че в действителност дъщерята е направила два кекса по поръчка – единия за помена в ресторанта, а втория – за частно лице (приятел) и то със солидна доза хашиш в него. Майката в бързината сграбчила "спейскейка " и го сервирала на нищо неподозиращите старци (повечето от присъстващите на помена били възрастни хора) и десетина минути по-късно се появили първите "птички " на въздействието на хашиша.

„ Пред очите ми изникна нещо като паяжина ", споделя пред в. "Билд " една от пострадалите, 78-годишната Криста Михи, която изяла едно късче.

Съпругът на фрау Михи пък не си отказал и хапнал цели две късчета и се почувствал изтощен и си лежащ.

"Иначе кексът беше апетитен – добавя дамата - и на всички се отрази друго, очевидно "плънката " не е била разбъркана добре ", споделя тя.

Само една гостенка, която яла от омайното кулинарно произведение, била откарана в локалната болница, само че за живота ѝ няма никаква опасност.

Срещу 18-годишната "дилърка " на "спейскейк " е стартирано следствие, като всяко едно от обвиняванията – телесна щета, нарушение на реда по време на помена и нарушение на закона за опиатите – е умножено по 13, колкото са и потърпевшите от цялата случайност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР