Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) нанесе удар на собствената си

...
Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) нанесе удар на собствената си
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн прави изумително точни изповеди за собствената си партия

Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) нанесе удар на личната си партия в понеделник, когато сподели, че на гласоподавателите им е омръзнало от републикански политици.

„ Републиканските гласоподаватели в цялата страна са изтощени от републиканците, тъй като те в никакъв случай направи всичко, с цел да потърси отговорност от това държавно управление “, сподели тя пред Ману Раджу от CNN.

След това законодателят, последовател на теориите на конспирацията, разказа доста законодатели – в това число себе си – съвсем до Т.

„ Републиканците отиват по време на акцията, да отидат по малкия екран и да създадат своите петминутни видеоклипове за чуване, да разгласяват в обществените медии и да кажат всички тези нелепости за това по какъв начин ще се борят с това и ще го спрат, ” сподели тя.

Грийн, теоретик на конспирацията, който един път приказва на събитие на бели националисти, сподели, че гласоподавателите би трябвало да усещат, че републиканците в Конгреса са ги провалили.

„ Аз се усещам по същия метод “, призна тя. < /p>

Грийн предишния месец направи партията си на гърмеж, до момента в който борбата за нов представител се проточи.

„ Нашата конференция носи отговорност към американския народ, към нашите области, да работим дружно и сплотявам и тази конференция е изцяло разрушена, ” призна тя. в никакъв случай не правете нищо, с цел да подведете това държавно управление под отговорност ", сподели ми тя. Казва, че американците считат, че Rs " в Конгреса изцяло ги провалят, аз се усещам по същия метод. И аз съм член на Конгреса републиканец. " pic.twitter.com/XZypdNIZX9

— Ману Раджу (@mkraju) 6 ноември 2023 година

Критиците й бързо се съгласиха:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР