Решителността ознаменува раждането на човека. Тези, които живеят в нерешителност,

...
Решителността ознаменува раждането на човека. Тези, които живеят в нерешителност,
Коментари Харесай

Ошо: Човек се ражда едва тогава, когато стане решителен!

 Решителността ознаменува раждането на индивида. Тези, които живеят в колебливост, към момента не са станали хора. А в колебливост живеят милиони, те не могат да вземат никакви решения.

Те постоянно разчитат на някого, някой различен би трябвало да реши вместо тях.

Но това е иго.

По този метод те вършат невероятно раждането на душата им.

Решението би трябвало да идва от вътрешната страна, тъй като дружно с решителността настава целокупност. Но не забравяйте, че би трябвало да вземете някои решения; вземането на решения ще ви направи характерност.

Вземането на решения дава изясненост. И в случай че би трябвало да вземете значимо решение, в случай че това решение се отнася до значими неща в живота ви, тогава се ражда характерността.

Вие се раждате единствено когато поемате опасности, единствено когато проявявате храброст.

Всеки път, когато вземате решение, помнете: в случай че към този момент го вземете, тогава го следвайте; в противоположен случай не вземайте решение, тъй като да вземете решение и да не го следвате е доста по-опасно от това да бъдете нерешителни.

Ще загубите убеденост към себе си.

Ще станете недоверчиви.

Но откакто вземете решение, считайте, че имате обвързване. Тогава без значение какво се случва, би трябвало да го извършите. Следвайте го с цялото си сърце, концентрирайте се дотолкоз, че да не се обърнете обратно.

И в случай че съумеете да извършите това, ще почувствате, че при вас идва изясненост, че мъглата се разпръсква и нещо кристализира, центрира се във вас. Способността за взимане на решения е от огромно значение и има огромен смисъл.

Ошо – Беседи

Трансформирайте обидата си с цел да не се трансформира в онкология!

 

За това какво е засегнатост е казано и написана доста … Всички знаят, че да се обиждаш е неприятно, че може да провокира доста заболявания … Но макар всичките си…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР