Решителните мигове от сезона в Първа лига вече чукат на

...
Решителните мигове от сезона в Първа лига вече чукат на
Коментари Харесай

Кой ще се доближи на крачка от Европа? Локо Пд-Черно море за големия шанс

Решителните мигове от сезона в Първа лига към този момент чукат на вратата. Под тепетата Локомотив Пловдив и Черно море ще дефинират името на тима от втората осмица в шампионата, който ще излезе в бараж за Лига Европа против заелия третото място в челната шестица отбор.

На стадион "Локомотив " екшънът стартира в 19,45 часа, а конфликтът можете да наблюдавате минута по минута в Gong.bg, посредством директното предаване на DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също и на честотите на Дарик радио.

"Моряците " на Илиан Илиев имат преимущество от 2:1 след триумфа в първия мач, само че голът на Филип Михалевич в края на срещата оставя всички шансове пред Локомотив.

За страдание на техните почитатели мачът пропуща един от най-важните за "смърфовете " напролет - нападателят Анте Аралица. Той бе осъден за 3 мача след аления си картон на "Тича ", който беше, меко казано, противоречив и резонира в клубна декларация, призоваваща реферът Николай Йорданов да бъде осъден.

В същото време Мохамед Муса бе освободен от отбора, а след края на сезона следва разлъка и с централния бранител Стивън Езе, който попадна в разширения състав на Нигерия за Мондиал 2018. Освен Езе през лятото "железничарите " напуща и Димо Бакалов, който за повторно в кариерата си ще облече екипа на Лудогорец. Заради този трансфер Бакалов е отвън сметките за мача, същото важи и за контузения пазач Илко Пиргов.

При "моряците " единственият контузен е Мехди Фенуш. Мястото му в групата зае Николай Минков. Доста показателно бе, че преди този значим мач двама от локалните гении в лицето на Мартин Костадинов и Мартин Минчев подписаха нови контракти с клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР