Решихме безусловно да оттеглим законопроекта, който преди това подкрепихме без

...
Решихме безусловно да оттеглим законопроекта, който преди това подкрепихме без
Коментари Харесай

Грузинският парламент оттегли законопроекта за „чуждестранните агенти“

„ Решихме абсолютно да оттеглим законопроекта, който преди този момент подкрепихме без никакви запаси “, се споделя в изказването. Според създателите му решението е взето за опазване на мира в страната.

В документа се отбелязва, че квалифицираният законопроект е провокирал несъгласия в обществото заради неверно пояснение и че Народното събрание ще извърши разяснителна работа по въпроса, " когато прочувственият декор се успокои ".

„ Машината за неистини съумя да показа закона в отрицателна светлина и да подведе избрана част от популацията. Законопроектът беше подправено наименуван „ съветски “, а приемането му на първо четене беше показано в очите на част от обществото като отклоняване от европейския курс “, се споделя в изказването, представено от „ Новости Грузия “.

Протестите в Тбилиси започнаха, откакто на 7 март Народното събрание утвърди на първо четене законопроект за " задграничните сътрудници ". Полицията заяви, че е арестувала 66 души, а 50 служители на реда са били ранени. На 8 март вечерта митингите продължиха с нова мощ. Грузинският президент Саломе Зурабишвили поддържа...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР