Реших да върна третия мандат на вашата парламентарна група, най-малката,

...
Реших да върна третия мандат на вашата парламентарна група, най-малката,
Коментари Харесай

Отиваме на избори! ИТН получиха папката от президента и я върнаха...

" Реших да върна третия мандат на вашата парламентарна група, най-малката, тъй като постоянно сте имали ясна и поредна позиция ", обърна се към тях президента, като им изясни, че вариантите са две - да осъществят мандата, или да го върнат.

 

" Благодарим за доверието, изцяло разбираме сложната обстановка, в коато ви сложиха с ненужните измененията в Конституцията... Това болшинство, което ги одобри, е нездравословно. Благодарим за доверието, само че през всичките тези 9 месеца ние декларирахме, че това ръководство е порочно, и по тази причина призовахме да се отива на избори.

Изборите са най-висшата форма на народна власт, ще задържим тази директория единствено още няколко секунди и ще вия върнем празна, с неизпълнене мандат, тъй като това е най-павилното. От тук нататък дано да вземат решение хората ", обоснова решението на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

 

От партията към този момент нееднократно обявиха, че за тях изходът е в предварителни парламентарни избори.

За първи път, откогато е президент, Радев връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ". Досега обикновенно мандатът отиваше при Българска социалистическа партия.

 

Припомняме, че през вчерашния ден Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. Папката одобри препоръчаният за министър председател акад. Николай Денков,.

" Аз ще върна мандата несбъднат, тъй като в Народното събрание няма поддръжка нито за управническата стратегия, която приехме дружно с ГЕРБ-СДС преди 10 месеца, нито за промените, които бяха в основата на сформирането на това ръководство. Коалицията, която към този момент е ГЕРБ-ДПС, желае избори. Правейки обзор на преговорния развой, нямаме подозрения, че той беше извършен проформа с ясното схващане, че страната би трябвало да бъде изпратена на избори ", уточни акад. Денков.

 

" За мое голямо страдание първият мандат беше провален, тъй като сътрудниците от ГЕРБ-СДС не си съблюдаваха ангажимента ”, разяснява съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР