“Реших да се кандидатирам за кмет и да водя листата

...
“Реших да се кандидатирам за кмет и да водя листата
Коментари Харесай

Русе заслужава повече. ПП-ДБ иска промяна след над 20 години безвремие

“Реших да се кандидатирам за кмет и да повеждам листата на ПП-ДБ, тъй като е извънредно време, тези които знаят и могат да заемят мястото си напред и да дават образец, че когато човек е безкористен, познава процесите и има предпочитание да оказва помощ на хората, това може да се случи без задкулисие. Това е моята идея - да си върнем града, да си върнем децата в него ”. Това съобщи претендентът за кмет и лидер на листата на коалиция ПП-ДБ адв. Рена Стефанова.

Коалицията откри през днешния ден предизборната си акция в Русе. В 16 часа претендентът за кмет и хората от листата за общински съветници се срещнаха и разговаряха с жителите на площад “Батенберг ”. След това те се разходиха по основната улица ‘Александровска ”, като всеки от тях се спираше още веднъж с цел да беседва с хората, а мнозина влизаха и в комерсиалните обекти за персонални срещи. Разговорите и срещите продължиха на емблематично за русенци място - под Градския часовник. По-късно групата се насочи към кея, където в 18 часа, дружно с жители се любуваха накласическа музика в осъществяване на дамски отбор „ Енигма “. По смелите имаха опцията и датанцуватвиенски валсове дружно с младежите от състезателен клуб „ Настроение “.

“Събрахме се тук, на това място, тъй като считаме, че река Дунав е признака на новите неща, които първо са се случвали в Русе. Крайно време е великата европейскарека да подсети на русенци, че оттова идват новостите, напредъка и европейския метод на живот. Време е Русе да си върне този европейски метод на живот, с цел да бъдем горди русенци, а не това, което претърпяваме последните 20 години, а за жалост последните четири фрапантно утежниха метода ни на живот. Мястото е символно, тръгваме на нашата борба за Русе от великата европейска река, тъй че още веднъж да бъдем първи на локалните избори с цел да върнем Русе там където му е мястото, тъй като Русе заслужава повече ”, безапелационна бе Рена Стоянова.

Заедно със Стефанова бяха и народните представители Мартин Димитров и Иван Белчев. Коалицията сподели, че демократично мислещите хора в Русе са един тим.

Екипът на Рена Стефанова ще работи главно по пет целта.

“Искаме Русе да бъде чист, да бъде привлекателен, комфортен, сигурен и всичко това да го реализираме след една смяна в метода на ръководство на общината. Нашата задача е да обърнем администрацията към гражданското общество, което ще бъде питано по какъв начин желае да се развива града ”, даде обещание адв. Стефанова.

“Русе заслужава да има мощен, либерален кмет. Нещата не могат да не престават по същия метод и аз съм уверен, че както спечелихме парламентарните избори ще спечелим и локалните ”, безапелационен бе националният представител Мартин Димитров.

Успех на Рена Стефанова и на цялата листа пожела и Иван Белчев, който означи, че претендентите на ПП-ДБ имат преимущество, тъй като всички са работили и работят по разнообразни дела за град Русе.

Чуйте детайлности в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР