Реших, че най-важното нещо, което мога да направя сега, е

...
Реших, че най-важното нещо, което мога да направя сега, е
Коментари Харесай

Президентът на ESPN се оттегля, за да лекува "зависимостта си към вещества"

" Реших, че най-важното нещо, което мога да направя в този момент, е да се погрижа за казуса си ", съобщи Джон Скипър

Президентът на ESPN Джон Скипър подаде оставка поради проблем със зависимости. В изказване той разгласи, че от доста години страда от привързаност към субстанции, без да посочи какви.

" Реших, че най-важното нещо, което мога да направя в този момент, е да се погрижа за казуса си ", съобщи Скипър, който е на 61 години. Обявих решението си на компанията и дружно се съгласихме, че най-подходящото е да се отдръпва, споделя той. Скипър се причисли към ESPN през 1997 година като вицепрезидент и общоприет управител на ESPN The Magazine. Сегашния пост заема от 1 януари 2012 година

Джордж Боденхаймер, който е на 59 години, ще управлява ESPN през идващите 90 дни, показаха от компанията. Той беше президент на спортния медиен колос от 1998 до 2011 година, а по-късно остана в управлението до май 2014 година В изказване Боденхаймер споделя, че изпитва огромно почитание към водачеството на Джон Скипър и приветства смелостта му да разкрие казуса си. Най-важното нещо за Джон и фамилията му е да се оправи със своята взаимозависимост и цялото семейство на ESPN е зад него, декларира той.

Засега няма информация кой може да бъде определен за президент след тези три месеца.

В края на предходната седмица филмовият колос Walt Disney, който има ESPN, разгласи, че се е споразумял да купи всички активи от филмовия, ефирен и развлекателен бизнес на 21st Century Fox на магната Рупърт Мърдок за 52.4 милиарда $, като цената ще бъде платена в акции. Активите на Fox, които ще бъдат продадени на Disney, включват филмовите и кабелните мрежи на Twentieth Century Fox. Купувачът ще поеме и 13.7 милиарда $ дълг на 21 Century Fox. Главният изпълнителен шеф на Disney Боб Айгър ще продължи мандата си до края на 2021 година, с цел да следи интеграцията на бизнеса на Fox.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР