Реших, че мога да се хвана и на друга постоянна

...
Реших, че мога да се хвана и на друга постоянна
Коментари Харесай

Хвърля кърпата! Иво Сиромахов с нова работа за неприлични па...

Реших, че мога да се хвана и на друга непрекъсната работа и го измислих. Бомбата хвърли в ефира на Телевизия 7/8 не различен, а паметният сценарист на Шоуто на Слави Иво Сиромахов. Писателят, който от доста дълго време води по заменяне " Вечерното шоу на Слави Трифонов ", е прочут със саркастичното си възприятие за комизъм.

" Днес стана ясно, че някогашният министър председател на България, Сергей Станишев, към този момент няма да е началник на Партията на европейските социалисти. Какво да ви кажа? Човекът ще се научи най-сетне нещо да работи! Не може да си цялостен живот единствено партиец! ”, стартира Сиромахов.

И продължи: „ Днес и аз се замислих за своето бъдеще. Реших, че е време да си потърся някаква непрекъсната работа. Не че тази работа не ми е непрекъсната, въпреки и до момента да се повеждам „ по заменяне ”.

„ Но въпреки всичко работя единствено от 10 вечерта до 11 вечерта. Затова взех решение, че мога да се хвана и на друга непрекъсната работа и го измислих! Реших да стана дилър на гласове. Изборите в България са през 4 месеца и това си е непрекъсната работа! Освен това е доходоносна! Дават ти непознати пари да купуваш гласове и прибираш гласове от всеки гласоподавател. Също по този начин това е изцяло безвредна работа. Води се като закононарушение, само че за толкоз години няма нито един вкаран в пандиза, по тази причина съм спокоен. Дори да ме заловен аз ще съм удовлетворен. Ще ме глобят с 2-3 бона, а аз ще съм ги избил с няколко къщи във Факултета. Чакам оферти! ", сподели Сиромахов.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР