Решения за борба с финансовите измами ще са акцент на

...
Решения за борба с финансовите измами ще са акцент на
Коментари Харесай

На 1 октомври ще се проведе първото хибридно събитие във финансовия сектор DIGI PAY 2020

Решения за битка с финансовите измами ще са акцент на първото хибдридно събитие във финансовия бранш DIGI PAY 2020, което ще се организира на 1 октомври в Кепитъл Форт. На живо участниците в събитието за сигурни и налични цифрови заплащания ще се срещнат с по-голямата част от лектори, ще създадат по-тесни контакти с компании сътрудници, ще вземат участие в полемика за финансовите измами в България. Онлайн участниците ще могат да гледат Live Stream на конференцията и да задават въпроси. Ще могат да се включат във виртуалните networking стаи на фирмите сътрудници на събитието IBS, SAS, Paysafe и Amatas, където да обменят опит за ефикасните решения за попречване на онлайн измамите.

Само за Англия съгласно UK Finance за 2019 година повишаването на вредите от измами по отношение на 2018 е 16%, разяснява Горан Ангелов, създател и шеф на IBS, първият платинен бизнес сътрудник на IBM за България.

Технологияният колос IBM с преподавател на международно равнище

Константин декор Алтрок, механически шеф на IBM за сигурни заплащания, финансови закононарушения, данни и изкуствен интелект ще се включи за бъдещето при предотвратяването на онлайн измами при разплащанията. Това е еднакво опит пред нас да показа Сатя Надела от Майкрософт.

Измамите с заплащания са област, която непрестанно се развива. Като един от водачите в региона, SAS ще показа най-новите способи за потребление на разбор на данните, механизмите за машинно образование и изкуствен интелект. Затова ще научим повече от Мартин Надолни, началник на звеното „ Банкови и застрахователни измами” за района ЕМЕА, SAS Институт.

Бъдещето на разплащанията в интерес на потребителя

Банките и финтек фирмите отсега нататък ще ускоряват партньорството между тях. Решенията са вероятни в случай че всички страни изготвят ефикасен механизъм за справяне с провокациите бързо. Модерните решения разчитат от ден на ден на изкуствен интелект. Без изкуствен интелект можем да минимизираме риска, само че това ще е за сметка на обслужването на потребителя. Балансът е сериозен, с цел да реализираме по едно и също време качествено обслужване и допустим риск. За потреблението на изкуствения разсъдък в областта на разплащанията ще приказва Марин Делчев, старши инженер машинно самообразование в Paysafe и член на УС на AI Cluster България.

„ Сриването на блокчейн. Реален риск или иреационален шум”, ще бъде фокусът на различен забавен взор върху бранша на заплащанията и новите технологии, който ще показа Борис Гончаров, един от създателите и изпълнителен шеф на Amatas.

Партньори на DIGI PAY 2020 са Асоциацията на сертифицираните специалисти по откриване на измами (ACFE-България), Българската финтек асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании. Генерални сътрудници на събитието са IBS България, SAS, Paysafe, Amatas.

Повече за DIGI PAY 2020, за програмата и лекторите може да научите на:
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР