Решението за завода на Фолксваген е изключително важно, но е

...
Решението за завода на Фолксваген е изключително важно, но е
Коментари Харесай

Хайко Маас: Решението за завода на Фолксваген ще вземе ръководството на компанията

Решението за завода на " Фолксваген " е извънредно значимо, само че е в ръцете на управлението на компанията. Това съобщи немският външен министър Хайко Маас, който е на посещаване в България. На въпрос на БНР по тематиката, той отговори: „ Бях квалифициран, че тук ще ми бъде заложен този въпрос. Разбирам, тъй като това е извънредно значимо решение, само че то ще бъде взето от компанията „ Фолксваген “, където политиката не може да се намесва. В България работи интензивно индустриално-търговска камара, в България немският език е доста публикуван и всичко това би трябвало да има значение и да бъде взето поради от „ Фолксваген “, когато оттова решат обществено да оповестят решението си ", добави Маас.
България е мощен проевропейски сътрудник в сърцето на Европейски Съюз и ние сме сигурни, че и след изборите ще продължи да приказва със мощен проевропейски глас, сподели още немският първи посланик.
Маас не направи прогноза дали австрийската политическа рецесия ще се отрази на европейските избори и в двете страни, само че прикани българските жители да гласоподават.
В рамките на двудневната си аудиенция Хайко Маас се срещна нощес с премиера Бойко Борисов, а през днешния ден има диалог с президента Румен Радев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР