Решението за започване на преговори със САЩ за закупуване на

...
Решението за започване на преговори със САЩ за закупуване на
Коментари Харесай

Тома Томов: Решението за F-16 е част от голямата игра, която става на Балканите

Решението за започване на договаряния със Съединени американски щати за закупуване на нов военен аероплан F-16 е част от огромната игра, която става на Балканите.
 Парламентът даде мандат на държавното управление да договаря със Съединени американски щати за F-16  Исторически неуспех за Тереза Мей. Парламентът отхвърли договорката за Брекзит (видео)
Тази теза разви журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Тома Томов. Според него самолетът е добър, само че самата процедура в Народното събрание е била фарс. " Ясно беше, че откакто си в този съюз, решението ще се вземе във Вашингтон. Решението беше взето, този аероплан ще бъде платен. Това е част от огромната игра, която става на Балканите ”, каза Томов в ефира на bTV.

По негови думи в района има борба, в която американците желаят да изгонят руснаците дефинитивно от Балканите и в същото време руснаците реагират: " Има огромна борба. Едно време Русия беше като повалено котенце по времето на Елцин, в този момент не е по този начин "

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява още отхвърлената от английския парламент договорка за брекзит. " Тереза Мей няма огромния опит на велики държавници като Чърчил и Макмилан и прави неточности, тъй като в основен миг застава отпред на страна, която е доста надълбоко разграничена ", посочи Тома Томов.

Той означи, че най-основната неточност на Мей е била да разгласи избори. " Оказа се, че е безусловно пагубна във воденето на предизборната битка. Тя ще влезе в историята като дамата, която е имала най-голямата загуба – 230 депутати е колосална загуба ", уточни Томов.

Според него е значимо ръководството на Тръмп да удържи курса на стопанската система, с цел да не се получи криза. Тома Томов означи още значимостта на следствието, което се води срещу американския президент за съветската му връзка. „ Никой не знае дали има такава връзка, в случай че има, какъв брой е дълбока, с пари ли го държат. В последна сметка в това е въвлечено британското разузнаване и цялата ръководеща класа в Русия и по някакъв метод, в случай че той падне, може да стане проблем и оставането на власт и на Путин в Русия ”, коментира той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР