Решението за военна помощ за Украйна е от национален интерес.

...
Решението за военна помощ за Украйна е от национален интерес.
Коментари Харесай

Хр. Иванов: Решението за военна помощ за Украйна е от национален интерес

Решението за военна помощ за Украйна е от народен интерес. Това разяснява Христо Иванов от Демократична България.

Той разяснява, че България е способна да носи отговорност за сигурността в района. " Като част от съюзите, в които сме Европейски Съюз и НАТО, ние не просто би трябвало да консумираме сигурност, а да бъдем способни да носим отговорност за гарантирането на тази сигурност, модернизирайки своето оръжие, предоставяйки оръжие на Украйна ", сподели Христо Иванов. 

Според него, показвайки, че сме виновен член на Европейски Съюз и НАТО, ще има доста повече причини да търси на собствен ред взаимност за своите потребности, когато става дума за потреблението на ресурсите на тези съюзи. 

" Става дума за политически мотив. От държавното управление ще зависи какъв брой добре ще може да го употребява ", сподели съпредседателят на " Демократична България ". 

Той съобщи, че украинците желаят това оръжие. " Имайки поради, че става дума за стандартен спор и за войска, която е привикнала, да употребява такива бойци въоръжение, на тях ще им свърши работа. Това ние да им го предоставим не е въпрос на липса на някакъв морал от наша страна ", сподели Иванов, представен от настоящо.ком. 

Иванов разяснява и вероятно президентско несъгласие и отговори по какъв начин ще реагира " Демократична България на сходно нещо ". " Както се реагира - ще го гласуваме отначало ", добави още той. 

" Волята на националното посланичество е да предоставим това, което можем ", означи още Христо Иванов. По думите му ще се търси най-хубавото допустимо решение. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР