Решението за Росенец“ вече трябваше да се е случил. Това

...
Решението за Росенец“ вече трябваше да се е случил. Това
Коментари Харесай

Добрев: Решението за Росенец вече трябваше да се е случило

Решението за " Росенец “ към този момент трябваше да се е случил. Това съобщи Делян Добрев пред публицисти след комисията по енергетика, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Решението за " Росенец “ към този момент трябваше да се е случило. Ако си спомняте признатия закон още през предишния парламент, задължаваше служебния кабинет да извърши тези дейности в едномесечен период. Ние в този момент само удостоверяваме тази воля и считаме, че сегашният постоянен кабинет ще отнеме тази концесия, тъй като тя опонират на регламентите на Европейската комисия. ", сподели депутатът от ГЕРБ-СДС. 

Добрев изясни, че служебното държавно управление на Гълъб Донев е трябвало да приключи концесията, само че не го е направило. По думите му Кирил Петков не се е подписал към момента на решението за отнемането на концесията, чийто вносител е парламентарната група на ГЕРБ-СДС

" Служебната власт имаше период, в който да отнеме тази концесия, този период изтече доста от дълго време. Служебният кабинет не го направи това. Надяваме се със сегашните промени на закона, постоянният кабинет ще го направи в идващите седмици.

" Аз подписах плана на това решение на обяд, а Кирил Петков не се беше подписал още, тъй че не знам какво е внесъл в седем часа сутринта, в деловодството нямаше нищо. Първият вносител е Бойко Борисов, сътрудници от Движение за права и свободи, аз, Десислава Атанасова, изпод се вижда подписа на Христо Иванов, само че на Кирил Петков нямаше автограф “, сподели Добрев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР